Aanpak

Coaching sessies

Ik bied trajecten aan van meerdere coaching sessies, waarbij we paardencoaching afwisselen met 1 op 1 coaching. De reden hiervoor is dat we zo echt tot de kern kunnen komen en aan iets kunnen bouwen om een blijvende verandering teweeg te brengen. Wat me vaak opvalt is dat met één enkele sessie, coachees vol inspiratie en goede motivatie hier de bak uitlopen en dan alweer binnen een paar dagen/ weken in hun oude patronen vallen en hun oude levensstijl weer oppakken. Dat is dan eigenlijk zonde van jouw geld, maar ook van onze tijd samen.

Jouw doel

Coachvraag

We beginnen elk traject met het bepalen van jouw coachvraag ofwel een concrete hulpvraag. Dat gene waaraan jij zou willen werken om beter in te worden of meer van te hebben. 

Het definiëren van een coachvraag is soms best lastig, vaak weten we vooral wat we niet (meer) willen en waar het misgaat, maar nog niet zo goed waar we wel heen willen. Het kan helpen om eens stil te staan bij je huidige situatie, waar loopt het spaak en noem daarbij eventueel concrete voorbeelden. 

De volgende vraag die dan ontstaat is, wat zou je graag voor jezelf anders zien en hoe ziet zo’n situatie/ dag er dan uit? Vaak kunnen dit soort vragen al helpen om je hulpvraag concreet te maken en om te vormen naar een, bij voorkeur, positief geformuleerd doel. 

Hieronder een aantal voorbeelden van Coachvragen:

Tarieven

Intake en proefsessie

€ 165,00

Vervolg Traject

€ 650,00

Losse sessie

€ 150,00
Denk je

“Ja, dit is het moment, ik wil het vanaf nu anders doen”

Neem dan contact met me op, dan plannen we direct een vrijblijvend gesprek in of een online meeting.