Over mij

Wanneer je met iemand een samenwerking aangaat, is het altijd fijn dat je diegene alvast een beetje leert kennen en te kijken of je een gevoel hebt bij iemand.

Ik ben Denise, 44 jaar oud, moeder van 2 dochters van 10 en 13 jaar en getrouwd met Attila (Hongaars). Samen wonen we net iets meer dan 2 jaar in dit mooie duurzaam gebouwde huis in de polder van Amstelveen. Als kind uit de stad (Amsterdam) merkte ik al op jonge leeftijd dat ik heel gelukkig werd van dieren en het leven buiten. Wij hadden vroeger vrienden met een boerderij in Drenthe en daar kon ik me dagen lang vermaken, heerlijk op mijn klompen, kippeneieren rapen, paardrijden, kalfjes bijvoeren, de tijd leek stil te staan en verveelde me echt nooit. Dat beeld en gevoel heb ik altijd bij me gehouden en zo lag dit mooie stukje grond in Amstelveen al jaren op ons te wachten 😉

Denise

Mijn verhaal

Groei naar Zelfbewust

Zoals ik al vertelde ben ik in Amsterdam opgegroeid, ik was een lief en rustig kind. Enerzijds uitbundig, wanneer ik me vertrouwd voelde, maar ook wel verlegen en onzeker. Ik heb op het Fons Vitae gezeten en erna Hotelschool Den-Haag gaan doen. (Ik kan je vertellen dat ik best vaak ondergesneeuwd raakte, op school, met vriendinnen, ik was eigenlijk gewoon te zacht. Zeker in de puberjaren waarin je lijf en je wereld op zijn kop staat, herinner ik me als een periode waarin ik me heel onzeker voelde. Ik ben de Hogere Hotelschool gaan doen in Den-Haag en een jaar op stage geweest naar Mexico. In dat jaar ben ik van een meisje naar een jonge ietsmeer zelfbewuste vrouw uitgegroeid.)

Halverwege mijn twintiger jaren kwam ik mijn man tegen en zijn we samen voor een aantal jaar in Londen gaan wonen, we hadden beide een mooie baan, hij als bankier en ik als Event Manager bij een grote Gallery aan de Thames. We hadden een druk sociaal leven en hebben daar ook onze beide dochters gekregen, dus die zijn half Engels zegt mijn jongste dochter altijd 😉

Terwijl je dit leest denk je waarschijnlijk wat tof of they were living the dream! En dat was ook zeker zo, Londen is en blijft een fantastische stad, maar ergens voelde ik me toch altijd een beetje eenzaam, ook al stond in een zaal vol mensen. Naar mate de meiden groter werden en naar school gingen, werd dit gevoel alleen maar erger. Ik dacht bij mezelf “Hoe kan dit nou, ik heb ALLES en toch voel ik me afentoe zo leeg” Dit is het moment geweest dat ik ben begonnen met mijn eigen ‘Life Journey”. Ik kwam erachter dat ik het vooral belangrijk vond wat anderen van mij vonden en ik zodoende in elke rol mijn best deed perfect te zijn, dus de perfecte moeder, de perfecte vriendin en de perfecte werknemer, in de hoop dat ik mezelf dan ook ooit goed genoeg zou vinden. Ineens was ik klaar met die rol, ik voelde soms echt heel rot, nutteloos en leeg. Ik ben samen met een traject, coaches en begeleiding aan mezelf gaan werken. Het heeft me echt wel wat jaren gekost aan zelfreflectie, gesprekken, bodywork en levensstijl veranderingen. Inmiddels kan ik met overtuiging zeggen, “I AM ENOUGH”  en wat een heerlijke bevrijding is dat zeg! Zo heb ik ook de paarden weer gevonden, want die waren tijdens mijn pubertijd van het toneel verdwenen en zo is de afgelopen jaren alles samen gekomen, deze prachtige plek en de wens om meer mensen het vertrouwen en gevoel te geven dat ze ertoe doen!

Naast Paardencoach, ben ik ook Paarden revalidatie trainer en begeleid ik paardeneigenaren met de training en de communicatie met hun paard.

Paarden zijn van nature scheef en wegen gemiddeld 500 kilo. Ongeveer 60% van het gewicht dragen ze op hun voorbenen. Wanneer wij op paarden willen rijden is het belangrijk dat ze hun gewicht gelijkmatig verdelen en ons evenwichtig kunnen dragen. Helaas gaat dit niet vanzelf en komt daar veel training bij kijken. Doe je dit niet dan kunnen er blessures ontstaan, zoals peesblessures, atrose, hals en rugproblemen en nog veel meer. Als revalidatietrainer heb ik een 3 jarige opleiding gedaan bij Equicare Plus door Drs Karin Leibbrandt. Daarnaast heb ik een opleiding gedaan aan de Human & Horse Academy om me extra te verdiepen in Grondwerk, dus het gymnastiseren en trainen van paarden vanaf de grond.

Denk je

“Ja, dit is het moment, ik wil het vanaf nu anders doen”

Neem dan contact met me op, dan plannen we direct een vrijblijvend telefonisch gesprek in of online meeting.