Paardencoaching

Hoe ziet een coach sessie eruit?

We beginnen met een voorgesprek, dit om elkaar beter te leren kennen en ook om te bespreken wat je hulpvraag is.

Als Coach vind ik het fijn dat we een gelijkwaardige basis creëren en kijken hoe we samen naar jouw doel kunnen toewerken.

  • Hoe wil je in het leven staan?
  • Waar wil je vanaf?
  • Wat hebben we daarvoor nodig?

We kijken vooral naar de toekomst. Echter staan we wel stil bij het verleden, wat heeft er voor gezorgd dat je dingen bent gaan doen zoals je ze nu doet?

Dan bespreken we hoe de paarden ons gaan helpen bij jouw coachvraag, ik leg je uit over de veiligheidsregels en wat we tijdens de sessie gaan doen in de paardenbak. Er zijn heel veel verschillende werkvormen, die inzicht kunnen geven in waar wij mensen zoal tegen aanlopen.

Het mooie aan paardencoaching is dat het paard bepaalde veranderingen zijn gedrag laat zien en daarmee aangeeft wat er bij jou speelt. Dit kan het voor jou makkelijker maken om woorden te geven aan een bepaald gevoel. Uiteraard help ik je daarbij, door vragen te stellen en mijn eigen observaties met je te delen.

Na afloop van de sessie krijg je van mij een moment om je ervaringen en inzichten op papier te zetten. Waarschijnlijk heb je een aantal voornemens of opdrachten die je jezelf hebt gegeven. We  bespreken de sessie even kort na. Als het goed is heb je nu zelf al wat tools gekregen waar je mee aan de slag kan om een start te maken en jouw leven positief te veranderen.

Denk je

“Ja, dit is het moment, ik wil het vanaf nu anders doen”

Neem dan contact met me op, dan plannen we direct een vrijblijvend telefonisch gesprek in of online meeting.